poslušnost
Jíst,makat,srát a spát
souložit i milovat
a řádně platit daně
nesmíš moc řvát
mohl bys polekat
na pláních krotké laně.
Pasou se s hlavou skloněnou
ve stádě s disciplínou
s pokorou čekaj střelu mířenou
s pokorou zhynou...
Přečteno 268x
Tipy 6
Poslední tipující: raďo, Holis, labuť, Kristine Clary-Aldringen, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)