lastury
Anotace: tapředstava že to tak bude.....
Na písku pláže, leží dvě lastury tak podobné dívčím dlaním.
Proč bojím se dát Ti je v noci na polštář, proč bojím se, že Tě tím zraním?
Proč nemůžu být oblázkem v řece Tvé, z lásky a něhy proč pořád slunce nezáří a nesmíme trhat břehy?
Na písku pláže, leží dvě lastury,
jsou podobné Tvým malým dlaním
nesu je domů pod polštář snad budou
mě hladit ve spaní.
Komentáře (0)