Tak to je fajn, že už je sádra dole. Ale to poslední slovo se moc nerýmuje, jinak si Hezule užívej života.
21.11.2008 20:13:00 | Paulín
Ále jdi ty, věřím, že s Tebou nuda nebyla a to su moc ráda, je to dobrá zpráva, že bude Ti lépe. Mám velkou radost. Dala jsem Ti za to ST! víc dát nemohu. :o)
21.11.2008 19:54:00 | NikitaNikaT.