Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=ynf2kpbhJzY&feature=related
Moc nestálé, moc nedodělané, moc extrémní, jednou všechno, podruhý nezájem... A proto že se mnoho věcí vystihlo tak ST. Ale ještě to má podle mě mušky... piš dál, až napíšeš 1000 básní, budeš dokonalá...
24.11.2008 23:50:00 | Herbert Dalloway
Moc pěkná... jen k dokonalosti mi chybí jiný konec. Ale to je subjektivní. Pocitově krásná.
22.11.2008 22:34:00 | JR
Znám pár lidiček, co jsou v temto znamení, dokonce spolu chodí a víš co? Úplně to porvrzujou... chjo, někdy je to s nimi trápení.
21.11.2008 20:10:00 | NikitaNikaT.