Možná se...
Možná se v tobě jen pletu,
budoucnost přetáhne čas.
Kdoví zda při pádu v letu,
chytnem si společně pás?
Těžko ptát růže zda kvete,
odpověd do prázdna zní.
počítám slova v tvé větě,
kde mnoho kouzel je v ní.
Bude-li cesta stát za to,
stát spolu za jeden hlas,
hřebenem sčesané zlato,
rozprostře se kolem nás.
Přečteno 319x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, labuť, Myrja, Tacca, WAYWARD, Psavec, střelkyně1, Mbonita, Paulín, NikitaNikaT., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)