někdy bych ráda nad tou tíhou světa roztáhla křídla a odlétla...daleko...
05.01.2009 15:06:00 | Agniezka
No máme tu poplašenou slepici, husu hloupou, skřehotáš jak vrána, koukáš jako sůva z nudlí, krade jako straka, pyšný jako páv, holuba na báni ...
21.11.2008 23:05:00 | Psavec
:-) hezkééé...máme doma korelu v kleci, když jsem ji přesunovala z voliéry, proštípla mi prst....letět jako pták se ani jí nikdy nepoštěstilo
21.11.2008 21:45:00 | Verena
Snad mnoho lidí závidí křídla a občas by chtěl každý vyletět vysoko k oblakům... ovšem, je lepší se držet při zemi a věř, že létaní určitě není o nic moc lepší... jenom ten pocit, možno svobody a rozhledu... nás nutí tiše závidět...
21.11.2008 21:25:00 | NikitaNikaT.