Věnováno Cat

Věnováno Cat

Anotace: Věnováno Cat (toho času 37 leté barmance a příležitostné společnici na jednom z Thajských ostrovů), kterou mě letos v lednu přivál osud. Strávili jsme spolu 5 dní a 5 nocí, nerozuměli si ani slovo, ale od rána do večera jsme se spolu dokázali smát...

Divná doba,
mé období,
období štíra,
každá zírá.

Najednou změna,
nemám chutě letos,
chystají věna,
já žádný mentos.

Ženy i dívky mají klid,
nemám zájem, jsem chlad,
nechávám je zoufale výt,
jsem tomu vyjímečne rád.

Tudy už cesta nevede,
přišlo samo rozcestí,
mám teď starost o sebe,
bůh mě snad posvětí.

Je tomu skoro rok,
letěl jsem do Thajska,
byl to důležitý krok,
život byl jen maska.

Byla to poslední šance,
samá deprese, beznaděj,
dost ozdravující štace,
žádné stresy, odpočinek jen.

Vrátila mi vůli,
krásná a milá Cat,
se mnou byla kvůli,
těch dní pět.

Byla se mnou z lásky,
doteky, něžnosti, smích
nedával jsem jí zlaťásky,
byl jsem skoro ženich.

Dokázala dát dar,
výborná místní kuchyně,
mezi námi byl žár,
léčba od této bohyně.

Zase strádám, brečím,
stres a vypadám jak míč,
jí strašně vděčím,
nenechá mě padnout níž.

Odrazím se, i když skučím,
spolu to zvládneme,
se smutkem se loučím,
vzpomínka na ní mě povede.

Děkuju, tisíckrát dík,
vzpomínám na pomoc, na Tebe,
je mi pak o moc líp,
čas začít myslet na SEBE...
Autor csieksbo, 21.11.2008
Přečteno 290x
Tipy 3
Poslední tipující: BARBYE, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Třeba jste spolu byli tak šťastni právě proto, že jste si nerozuměli ani slovo, ne?
____
Ten robot je fakticky potměšilej - teď se zakuckal KUC :o)))

09.12.2008 16:58:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí