...chodím tu po modrém podkladě a tak šikovného děvčete jsem si ještě nevšimla...nick z pohádky, jak se ke štěstí přijde, si budu pamatovat...:-)
29.01.2009 17:59:00 | Lota
Mám z této básenky divný pocit, je sice dobře napsaná, má to myšlenku a poutavost, ovšem zamyslím-li se... nevím, nen to v pořádku. Cítím chmur, tohle není láska.
22.11.2008 18:05:00 | NikitaNikaT.