Nad jezerem
Za brzkého ranního rozbřesku
Hejno havranů přelétá nad jezerem
Vycházejícím sluncem
Do sytě oranžové zabarveného
Nad jezerem z něhož vršky
Zaschlých stromů vyčnívají,
Které jak odrbaní lidé vypadají
Na nich pak někteří
Z havranů odpočívají
Do pochmurné té ranní nálady
Ještě se nad hladinou
Nese jejich táhlé krákání
Co husí kůži nahání
To jakoby celé tělo
se strachem sevřelo …
Komentáře (5)
Komentujících (4)