Teď přemýšlím.Zoufám si.Nejsem si jista,zda li se omlouvám JEmu,ale na druhou stranu mi z toho vyplynulo,že jsi si to parte přála pro něj?..každopádně aťz je to jak chce,oklonu u mě máš jako vždy.Nádherně vždycky dokážeš složit slova.CHci tvůj dar,naval ho!
26.11.2008 17:10:00 | TemsteaG