HADRY
Na podlaze válíme se
Vyždímaní, špinaví
Místností když zmítáme se
Fyzičnem již znaveni
Do sebe se zamotáme
Mokrá těla zvlní se
Pohoršíme všechny známé
Než nás-ztuchlých-zbaví se
Hnus života vstřebáváme
Do látkových tělíček
Setřem chmury obávané
Linoleům z čelíček
Nemáme strach z žádných sraček
Nejsme přece bábovky!!
Vlevo vrohu u lítaček
-chrabré hadry zemovky...
Přečteno 313x
Tipy 6
Poslední tipující: Unyle Pěl, greapy, Trophy, Michel Mara
Komentáře (2)
Komentujících (2)