Anotace: co k tomu psát =) snad jen,že je to pro mou kamarádku,které si moc vážím a jsem strašně vděčná,že ji znám =)
věř, že vše, co mezi námi je, je opravdové... a o tom ubližování už jsme si snad řekly dost, jsem šťastná i když mě občas dokážeš naštvat i ty, protože vím, že ti stojí za to se se mnou alespoň bavit a nemyslet na to všechno zlé, co je v našich životech (=
a jinak - vážně krásně napsaná básnička, kam se já hrabu s těmi svými výplody...
a DĚKUJI ti za vše
27.11.2008 12:44:00 | Adelaine
strašně moc vám děkuju,snad nemusím opakovat jak moc si toho vážím a jak strašně hodně to pro mě znamená..Miško...pokud se ti mé bsně líbí..klidně si z nich ber cokoli..a dávej to do svých..učit ode mě?To nemusíš..ty si totiž vystačíš sama=)
22.11.2008 19:18:00 | Giginka
Prepáč, že ti k tejto básni dávam už druhý komentár, ale tak sa mi páči, že som sa k nej vrátila.Vieš, moja najlepšia kamarátka je moja sestra ktorá sa tiež vola Sylvinka a tak ma napadlo,že takto isto je to aj medzi nami. Moju sestru si veľmi vážim a keďže ty si vystihla ten vzťah medzi nami dvoma, medzi najlepšími kamarátkami tak krásne, tak si budem tvoje diela vážiť ešte viacej. Začínam mať k tebe ako k autorke úctu, lebo si ju zaslúžiš a to myslím teraz vážne. Dúfam že sa nenahneváš, ak si z teba budem brať príklad. Ešte raz krásssne a držím palce....!!!
22.11.2008 18:58:00 | Mišiačik
Po prečítaní tejto básne som si uvedomila, koľko sa ešte musím učiť. Ďakujem. Už niet čo dodať, lebo nemá chybu!!!
22.11.2008 18:42:00 | Mišiačik