Noční víly
Anotace: Kdopak ví, co se mu v noci děje v hlavě...
Nechte mě hádat,
snad ještě chvíli
a pak přiletí ty malé víly...
A ony ukáží vám ten správný směr
- ne, že by to snad někdo chtěl
Malé hledačky pravdy
- drobounká svtořeníčka,
která začnou hledat vždy,
když semkneš víčka...
Ony našeptávají ti
do ucha
pravdu.
Třeba o tom,
zda miluješ tu svou vysněnou
Magdu
A ráno se probudíš
a už se nestaráš,
že to, co se ti zdálo
neprinesl čas
Že za tvé
duše klid
mohl ten křehký
vílí lid
Tak teda dík
a zítra přiďte zas...
A ne, aby jste se opozdily!
Přijdtě, prosím, včas
Přečteno 348x
Tipy 14
Poslední tipující: Mallerick, devcatko z jetele, Sam&ntha CH.Camberly Way, jedam, angel_s.r.o, LaVendel, Caracol, Kristine Clary-Aldringen, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)