Lidi využívaj lidi

Lidi využívaj lidi

Anotace: Sdílení?

Lidi využívaj lidi
je dobré dělat si známosti.
Ne každý je cynik, kdo to tak vidí
uprostřed lidské pospolitosti.

Nabídka citové invence
na trhu mezilidských vztahů.
Nejeden introvert zažije pocity bezmoce
a kdo je ten poctivec, co bojí se dluhů?

Výměnný obchod vzkvétá
s ním naděje, že dostanu víc
nebo i odjinud, vždyť neplatí právo veta.
Návratnost však leckdy prohodí rub a líc.

I kdo si zdánlivě vystačí sám
dostává zpětnou vazbu.
Není snad každý tou stejnou tužbou hnán,
ať dere se v popředí, či postává vzadu.

Třebas jen pro to žít,
nechat se ohromit.
Tak uvěř v to svoje vnitřní bohatství,
ať skrze tebe najdou ho druzí.
Autor sioned, 22.11.2008
Přečteno 330x
Tipy 17
Poslední tipující: kikis, 5thelement, Lilly Lightová, Agniezka, Bíša, Psavec, labuť, Mbonita, Flamy, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

doufám, že ho najdeme...to vnitřní bohatství a obohatíme tím všechny okolo...:)

17.12.2008 15:39:00 | Agniezka

Máš to jak seismograf nahoru a dolů.

Jinak, o této problematice využívání mezilidských
vztahů se dá dlouze polemizovat.

23.11.2008 11:05:00 | jehlaspichlas

souhlas mbonitou...
jinak bych dodala jen hlasku o mem oblibenem rytmu - lita ti tam, jak vcelicky...

22.11.2008 20:10:00 | saddova

Někteří dávají..
někteří jen přijímají
i to je život

22.11.2008 19:16:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí