Lékařská zpráva
lékařská zpráva ze dne 22. 11. 2008:
Je nutné udržovat ji v umělém spánku,
žije…,ale má na kahánku....
________________________________________________________
Ty doktorské oči mne sledovali
a ústa to nazvala zázrakem.
Jedni jen nevěřícně stáli,
druzí se posilňovali panákem.
Bylo asi dost pošetilé
namířit hlaveň zezadu,
jeden z těch podivných nápadů…
Pod nátlakem té slabé chvíle
jsem porušila zásadu….
Kohoutek cvak, kulka vypálila
couvnout už bylo pozdě má milá…
Teď mám v lebce menší díru…
Jak ty kapky krve tekly
a minuty se líně vlekly,
tak na oblohu, do vesmíru
se myšlenky mé rozutekly.
A že jich vážně mnoho bylo,
to množství záři hvězd přehlušilo.
Čistě z náhlého popudu
a ve smrtelném omámení
jsem prahla po jejich navrácení.
Na druhou stranu teď nepůjdu,
teď ne, teď ještě čas není.
Jsem blázen s životem na mále,
na zázraky věřící zoufale…_______________________________________________________
…ač vyhlídky jsou mizivé
je naděje že přežije……
Přečteno 316x
Tipy 8
Poslední tipující: Churry, somewhere, Jin, Psavec, Mbonita, Kristine Clary-Aldringen, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)