Anotace: Někdy tak na člověka skočí bacily a to je pak nejlepší se vším bacit taky.
Taky mě porazily bacily, ale pomoc mi byla na blízku...když jsem četla Tvoje dílko, tak mě napadlo, že mě to bude čekat...nestonat a být pořád v pohotovosti.To je asi úděl všech žen, když jejich drahé polovičky pracujou a pracujou....
Přeji Ti brzké uzdravení a pamatuj nad bylinky není..kolikrát pomohou víc než nějaké prášky.
23.11.2008 20:11:00 | JaniHani