axiom sjednocení
Anotace: Mé "díky" patří vám, vážený pane Metafyziku!
spekuluj
pak diskutuj
až pochopíš
tak děkuj
... sobě
... mně
vždy upřímně!
kryptologie
věčné dysforie
filosofie
převratné teorie
... v tobě
... ve mně
tak dojemně
kéž milujem
navždy chybujem
nikdy nelitujem
oba zahynem
also sprach Neminem
Přečteno 386x
Tipy 7
Poslední tipující: Sleepwalker, lavec, WAYWARD, NikitaNikaT., 11477
Komentáře (3)
Komentujících (3)