Anotace: prázdno, beznaděj, zbytečnost
..vzduchoprázdno..na mne dýchlo..z básně smutno..před očima zmarem se mihlo..a i když naděje=galeje..bez víry v ni-zle je..
23.11.2008 15:04:00 | páááááááá
Prázdno dýchlo na mě z Tvé básně...honem zkus vyplnit prázdnotu...někdy i úsměv postačí a svět je trochu jinačí... :o)
23.11.2008 13:33:00 | labuť
Krásné smutno prázdnosti, ST! A o plnosti také prosím napíšeš? Díky ...
23.11.2008 11:57:00 | Veselý Drak
Krásná filosofická báseň o prázdnu. Takže také nějak je, existuje, vyskytuje se.... Mám rád reflektivní poezii.
Píšu za 1***
23.11.2008 11:19:00 | PatriceB