Anotace: Tuto báseň sem napsala rovněž včera=) a je o pocity zbytečnosti na světě,myslím,že určitě nejsem jedinou,která se tak občas cítí a vidí vše víc než černě,proto bych chtěla zdůraznit,že nikdo není sám,když nechce a že sem tu pro všechny.No asi tak nějak =)
áno, nikdo nie je sám...každý je stvorený, aby bol pre niekoho a ten niekto zase pre ďaľšieho....je to už raz tak zariadené a som rada že to už nikto nemôže zmeniť...Aj keď sa niekedy cítim osamotená a navyše, vždy sa našťastie nájde niekto kto ku mne príde a pomôže mi...:_)))
23.11.2008 13:57:00 | Mišiačik