Noci
Anotace: Když opona zavře se...
Zavřela se opona
A já tiše klím
Nad divným dílem,
Těžce pak spím.
Divné sny mě provází
Ne jednu noc.
Ty sny mají moc,
Ale odedna mě odrazí.
Pak výkřikem se probudím
A snít přestanu,
Sny již ale nevidím,
Křeče do noh dostanu.
Nejen do noh,
Ale do celého těla,
Nevím, jak bych pomoh,
Aby noc už odezněla.
Přečteno 349x
Tipy 3
Poslední tipující: Cristinne, BARBYE
Komentáře (1)
Komentujících (1)