Po stěnách...
Anotace: betaverze v malém..
Včera, dnes, předevčírem
rtuť v teploměru
-straší...
Odněkud...
po stěnách a po schodech...
plíží se
ledy v noční tmě,
...co na východní straně
nekale světlají.
Otevírací hodiny
přede mnou zavřely.
Hlubokým,
hudebním hlasem
se nechaly slyšet,
že další autobus
jede až za hodinu,
...a že mi palce na nohou
umrznou
až v úterý...
.
úterý...
ú..
včera, dnes, předevčírem...
-odněkud po stěnách..
.
-protože král nerad
studenou omáčku bez knedlíků...
.
Přečteno 307x
Tipy 10
Poslední tipující: brooklyn, Franti, Holis, Bíša, adida, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)