Strejda
Anotace: viděla jsem ho poprvý v životě, ale ani na chvilku mě nenapadlo ho odsuzovat za to, co udělal...
Čekala jsem
nějakýho pobudu,
co vypadá
jak homelessák
a místo toho
jsem viděla
člověka,
který se
docela podobal
tomu klukovi
z třicet let starý
fotky
jen měl
trochu víc
šedivý vlasy,
ale jinak to byl on
taky měl hlas
jako mladý člověk
takovej jemnej
a přesto
vyrovnanej
a v tu chvíli
jsem ho začala mít ráda...
Přečteno 293x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Triffid Kolbe, Paulín, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)