Anotace: ...v autobuse člověk nechtěně zaslechne mnoho lidských příběhů...tohle je druhý z nich...
tak tahle se mi hodně hodně líbí... parádní čtivo
(roboti píšou, že ten autobus má určitě povolení ADR)
01.12.2008 22:33:00 | drsnosrstej kokršpaněl
Ten konec je nádhernej...Ale je zde docela skrytý o čem vlastně byl ten rozhovor v autobusu...ale to nevadí :)
23.11.2008 21:31:00 | mauvais-ange
To je pěkná básenka, spíše dílko, čili příběh... krásný závěr. Opravdu se Ti povedl.
23.11.2008 20:37:00 | NikitaNikaT.