Sedmý div noci
Po noci démantů a tmavých skel,
útržky života, krutý běh žel!
Po noci polibků, doteků, laskání,
prázdno mě zalilo, kruté je poznání!
Po noci magických snů a rituálů,
zdoláme po krůčcích srdcovou skálu!
Tam kde svit dopadá půlnoční luny,
utáhni v nitru mém falešné struny.
Hudba ať jásavá do noci hraje,
naplní Poznané a světa kraje.
Přečteno 284x
Tipy 12
Poslední tipující: Jin, Myrja, denebrin, Psavec, NikitaNikaT., Bíša, enigman, 6thSun, Ik
Komentáře (3)
Komentujících (3)