v mlze
Anotace: nedávno byla taková mlha
mlhavé okraje
krajů jež nikdy
jsem v této
krajině neviděl
jako spadlý mrak
není tak těžké
dostat se do oblak
jako že jistota
způsobená zmenšením
toho širého obzoru
když místo na horu
vzhlížím tam dolů
k nohám svým kde
zjistím co mohu
dát nohu před nohu
a tak stále znovu
Přečteno 253x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., maliska, janewe
Komentáře (2)
Komentujících (2)