Zbytky
Anotace: je to uvnitř každého z nás
Dnes koukal jsem
z třetího poschodí
na lidi
jak se plahočí
a shání vánoční dárky
Je to nutné?
Kdo stojí o něco
koupené ve spěchu
Copak potěší?
drahokam na dluh
Jsem jen divák
a líto je mi
ztrácíme touhu
darovat z radosti
Hledáme zbytky
a moc jich už není
Hledáme zbytky
našich duší...
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)