Anotace: někdy život nejde podle plánu,některé věci by se měli říkat,dokud se říkat mohou...a ne litovat,že ste je nikdy neřekli a už ani říct nemůžete..
Báseň za moc nestojí??? Tak si ju prečítajte ešte raz...nechápem ako niekto môže na nejaké vydarené dielo povedať, že za nič nestojí, len preto lebo ju prečítal povrchne...Giginka, Tvoja báseň je krásna...pôsobí na mňa trochu temným dojmom, ale dávaš tam veľa citu...a básničky o andelíkoch sa mi veľmi páčia....takže super...ako si si mohla všimnut som tvoja verná čitateľka:-) :-) takže teším sa na ´daľšie tvoje básne...
25.11.2008 17:59:00 | Mišiačik
tak tahle básen mě opravdu vzala za srdce-od tebe je tohle nejlepší básnička-strašně se mi líbí-je hrozně smutná ale zároven ukazuje,že dokud zůstane někdo v našich srdcích tak nikdy nezemře-moc krásný
24.11.2008 20:20:00 | Niccolo
ano,znamená,jinak bych to sem nedávala.. to mě mrzí,ale každý má jiný vkus a každému se líbí něco jiného =)a to,co se týče obsahu i stavby básně,však já to nikoho číst nenutím a nečekám,že se každý nad tím bude rozplývat,tudíž sem ráda za každý komentář.. děkuji =)
24.11.2008 20:06:00 | Giginka
báseň za moc nestijí, teda abych to upřesnila, tak její stavba. a obsah mě moc nezaujal, i když pro tebe asi něco znamená...
24.11.2008 17:43:00 | Kristine Clary-Aldringen