Život se nedá splatit
Anotace: a to je pravda kruté reality....
V peřinách
sněhu usínám
a umírám
políben od
princezny
Mrazničky
Můj život se
rozpouští jako
led ponořený v
horkém hrnci
Rty ztuhlé
oči chřadnoucí
konečky prstů
necítitlivé
chlad se rozlézá
v mém srdci
Netruchlete,
já byl jsem
pouhý tulák
moje smrt
nikoho stejně
nerozesmutní
ve světě
v kterém
žijeme
se nad
smrtí
již
nikdo
nepozastaví
I přesto, že
život má cenu,
kterou nikdo
nemůše splatit
Přečteno 243x
Tipy 1
Poslední tipující: Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (0)