Anotace: Tahle je pro moji nejlepší kamarádku.Děkuju.Jen abych vám to přiblížila je to člověk ke kterému nenacházím slova.Je dokonalá a náš vztah se nedá popsat.
Je to zajímavé a pěkné vyznání... naní nad to mít tak dokonalou kamarádku, jak popisuješ...
24.11.2008 17:57:00 | NikitaNikaT.