Řekni mi
Anotace: Na některé otázky je stejně lepší neznat odpověď :) (napsána 23.11.2008)
Řekni mi
jak se to dělá
vzít papír a tužku
a napsat báseň
/s padesáti body/
Řekni mi
kde bere člověk odvahu
bez lana a jištění
skočit
/do prázdnoty/
Řekni mi
kde se vzaly miliardy
malých hvězd
a proč padají
/s přáním člověka/
Řekni mi
proč na nějaké odpovědi
člověk se mnoho let
načeká.
Mlčíš...
Tak hlavně neříkej
že ty to víš!
Přečteno 353x
Tipy 8
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, Zweiblumen, Holis, Agniezka, Erazene, Charibeja
Komentáře (1)
Komentujících (1)