jednoho dne otevřeš oči
a uvidíš ji
ve slunečním světle
stát
pak už je na tobě
sdělit ji
co bys rád..
24.11.2008 19:44:00 | Mbonita
Krásně si sníš o dívce spanilé,
srdce aj dušu má křehkou,
kdo ví, kde je a kde žije,
možno dá Ti též ruku svou,
bude se procházet
tou hezkou kranjinou snivou... spolu.
Možno někde žije dívčí,
krásná Tvým představám,
možno zdává se jí stejný sen... o Tobě.
24.11.2008 18:19:00 | NikitaNikaT.