Vánoční
Anotace: Už se nám blíží...
Nápisy sleva, Vánoce
Zas je to tu…po roce
Čas klidu a míru říká se
A obchody jdou jak po másle
Co je přeci důležitější?
Obchodník a zakazník¨
Kdo z nich je spokojenější?
Oba se prý mají dobře
Tak co řešit
Proč neutratit víc
A nehřešit?
Vánoce se blíží
Jednou v roce snad rodinu sblíží
Kupovat dárky z povinnosti
Mechanicky a bez radosti
Dávat bankovky a jiné z nouze ctnosti
Tak snad budou všichni spokojeni
Kapsy obchodníků plné
Lidé nakojeni
A cesta z dárku se pod stromeček vine
Tak zdar lide šťastný
Zase za rok
Ke krachu domácnosti
Jen krok
Komentáře (0)