Nemocná holčička
Anotace: Jedná se o malou holčičku,která je na tom teď špatně a má před operací,takže poslední věty neberte vážně...
Narodilo se dítě,
na počátku nového tisíciletí,
máma nevěděla více,
snad dnes jsou naposled v objetí?!
Malé dítě z Třeboně,
sedí mámě na klíně,
vyrostla z ní malá dáma,
která měla mámu ráda.
Když ji padl šestý rok,
udělá snad dnes poslední krok?!
Malá leží v nemocnici,
v budově pro nemocný,
táta je po opici,
nevydržel to utrpení.
Dnes stojím u hrobu
té malé holčičky,
zemřela ve špatnou dobu,
ubohá duše sestřenky...
Komentáře (5)
Komentujících (4)