kanada
Nedaleko vod Trenčína
pět cikánů vyšlo z kina
uviděli z dálky skína
jak jim hrozí bejsbolkou
s Homolkou a tobolkou
nebyla to akční scéna
vzali nohy na ramena
přez Mečiarovi sady
rovnou do Kanady.
Do Kanady do Kanady
daj nám najíst koupí hrady
bezva fára,nový ády
na zahradách vodopády
dyk a řekni eště starý svý
že kanadský holubi
lítaj tady do huby
rovnou pečený
Přečteno 292x
Tipy 3
Poslední tipující: Myrja, Mario de Janiero, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)