Anotace: Víc ze sebe nedostanu, už asi nikdy. Troufl jsem si na Malého prince, nasadil mu svůj hvězdolet a nechal jej odletět.
Saint je vlastně svatý a Malý je vlastně velký... :-) V tomto případě určitě ST! :-)
11.12.2008 22:37:00 | Veselý Drak
Do Malého Prince jsem se zamilovala už dávno, jak jinak tomu může být, jmenuje-li se tak tvá báseň? ST! A opravdu zaslouženě! Krásná!
11.12.2008 21:51:00 | Anita Buchtová
Ee.. díky za pochvalu, ale i to "vískal" mám dobře. Nebylo to myšleno... že si hvízdal, ale že se s klidem prohraboval ve vlasech :)
24.11.2008 22:53:00 | JR
3.sloka je podle mne slabinou:) A tuším, že je vÝskat... Ale to jsou detaily, hlavní jsou pro mě vždy ty pocity... A ty tam máš... Pěkný:)
+
24.11.2008 22:33:00 | Simísek