Dvojí identita
Anotace: noční přemýšlení
jak dvojí minulost
sám sobě býti host
já je dvojí a
mezi nimi most
cosi co tady měří
jedno dobré
druhé zlé
třetí co tady kreslí
a další mdlé
čím více touží
tím více živí
čím méně souží
tím méně krouží
cesta je cíl
a cíle není
kdo ví jak zničit cíl
kdo rozhodne, co dobré
čí je to díl?
Přečteno 398x
Tipy 17
Poslední tipující: Lady L, 6thSun, labuť, jedam, Holis, zzlatý, Weylin, Selča, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)