Anotace: aneb o nás bez nás.
Svého anděla má holt málokdo. Nebo ho spíš hrozně těžko nachází :-)
26.11.2008 22:58:00 | aufero_visum
..co se dá dělat, andělé jsou podpultové zboží- ještě zbytky postsocialismu..automat píše dokonce XIX st. tak nevím, kam až by musel jeden jít, chtíc najít anděla..
25.11.2008 07:50:00 | páááááááá