Evoluce zániku
Anotace: "Bůh je mrtvý. Zemřel dávno před námi. Ty to nevíš, Hani?"
Doba zavání zkaženým pachem,
zdobena ryzím zlatem,
broušeným mramorem
a hlavně, hlavně,
...čerstvým masem.
Sterilně v boxech mrazících,
po mužích toužících,
o ženách snějících,
za děti vraždících,
před zraky vidících.
Svíčičky, kytičky, vázičky
okolo urničky,
zářící lampičky,
vyhaslé zorničky,
ticho a varhaní písničky.
Bezchybná zkaženost doby,
žádá vyhřezlé života útroby,
hloubíme masové hroby
pro prázdné nádoby,
pro nás, pro vrahy.
Přečteno 366x
Tipy 8
Poslední tipující: Agniezka, Tygropes, 6thSun, NikitaNikaT., Mbonita, WAYWARD
Komentáře (6)
Komentujících (6)