Velice působivě a hluboce napsané. Pokud máme obě ruce a sílu, pak bychom měli udělat pro druhé to, co v těch našich silách je. ST :)
16.05.2009 20:01:00 | Anne Leyyd
Tak o téhle si musíme promluvit z očí do očí :-). Připomeň mi to někdy jo?
26.11.2008 22:01:00 | Hopy
Moc... zajímavé slovo, na které by se dalo napsat mnoho věcí... není moc jako moc... ale je moc zlá... která je kolem nás... v lidech.
25.11.2008 12:59:00 | NikitaNikaT.