Anotace: jedna lehce RAP . Jak jinak nic hezkýho... jak už se na **Zone of fire** sluší.
a tohle už je rap oficiálně :o) autoři tvýho věku sou pro tebe mladí nebo starší? já jen abych věděla kam se zařadit... :o)
25.11.2008 13:59:00 | hanele m.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?