jen tak..
Normandie
Na pláži těla vyvalený
co že se nesluní?
za mnou to zaduní
mordie vždyť je to
Normandie....
Předseda představenstva
Předseda představenstva
prohání v kanclech ženstva
ty ženy v kamaších
řvou on tady haraší
příště to napráší
na dozorčí radě
nebo mu přiloží
sevřenou pěst k bradě
Dotaz pro JF
Já ti píšu z Ostravy
a táži se krátce
jak dokázals psát reportáže
když byl jsi na oprátce?
Dovča
Vzal jsem svojí Marunu
do epicentra tajfunu
to vám byla mela
frnk i s kufrem odletěla
zmizely mi vrásky s čela.
Přečteno 243x
Tipy 4
Poslední tipující: atty, Holis, Tacca, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)