No ne?
Tady chcíp pééés - tadyk je nú-dá!
No ne?
Z mrtvých květů bobule raší,
vlaštovky něžný k zemi se snáší..
Všechno tak teskný, všechno tak krásný.
V hladině jezera ticho se odráží,
ne jak ten hluk a spěch hlavního nádraží..
Chvilka klidu-extáze, nirvána,
ten pocit, co vkrádá se po noci do rána
-po probdělé noci smrtících myšlenek-
ale ty pořád jsi
veselá
-navenek...
No ne?
Září
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: 6thSun
Komentáře (0)