Anotace: ......
Krásný dílko,krásný ňadra,krásný slova...Prostě tak ňák celý krásný....:) I to FyZičNo,jak podotýkaj roboti...:D -S-
01.12.2008 12:00:00 | Skywalker
Smyslný stín dupe po plechové střeše - sám sobě strašák pak někde se v koutě třese /ne/smyslnou touhou po tomtéž snu, který už dávno zhasl s úsvitem . . . zůstal však do podzimního větru odhozený skvělý verš . . . jako výzva pro "strýčka příhodu" . . .
25.11.2008 22:03:00 | rolon
ojoj ta je ostrá jako břitva a hořká jako moje kafe a krásná.....a moudrá ......ST*
25.11.2008 18:09:00 | Noc17
Dnes mi miláček hladil nahá prsa a říkal jak jsou krásná, úžasná a že se jich nemůže nabažit... to je první, co mne napadlo po přečetení a také myšlenka, že muži by nás neměli zbožňovat jen proto, jak vypadáme, co máme a nemáme na povrchu, ale třebas také uvnitř.
Básenka se Ti moc povedla. ST! za obsah.
25.11.2008 17:33:00 | NikitaNikaT.