Podzim
Anotace: ..ošklivé období..
Vítr fouká hodně,
odnáší velké i drobné.
Ze stromů už padá listí,
a pod nohami pěkně šustí.
Pak je všude ticho,
venku není nikdo.
Každý zůstává doma,
aby ho z toho nebolela hlava.
Nevlídno je v této době,
často si říkám,
že je tu jak v hrobě.
Komentáře (0)