Co zmizelo...
Jsem teď tady sama samotná
a přemýšlím, co mě k tomu vedlo,
že slovíčkem mě kolem prstu omotá,
co díky skalpelu ze mě něco zmizelo?
Chtěla jsem být krásná
a v duši mít jen klid,
že prsty nerozdrásám,
z čeho infekci bych mohla vytvořit.
A tak jsem ze sebe dala pryč to,
co mojí součástí roky bylo.
Jen trochu háček, teď to dost bolí,
nic, co by ibalgin nemohl vyřešit.
Komentáře (1)
Komentujících (1)