Inzerát - já tuze rád!
Anotace: Odpověď pro jaňu
jsem veselý a hrávý
chvilky se mnou?
NAPÍNAVÝ!
Sladkosti já tuze rád!
holka - ne že mi je budeš brát!!
a sportovec jsem tělem duší
i válení mi také sluší :o)
jsem tvůj
jsem skvělý
a máš mě dost
jsem tu!
a hlavně?
PRO RADOST!
a jak se vlastně nazývám?
no ŽIVOT!
To ti povídám!
Přečteno 347x
Tipy 14
Poslední tipující: malá slečna, radexk, DIDADA, Bíša, Holis, spare, jaňa, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Jin
Komentáře (3)
Komentujících (3)