Stal jsem se..
Stal jsem se bodem bezrozměrným
vidím vše kolem do všech stran
s tím mini-vzrůstem nepoměrným
až teď mám oči dokořán
zbaven svých kil a gravitace
řekni jen ´švec´ pak nebudu
dematerializován hladce
mizím všem (snad ne ze studu)
nenajdeš mě i když jsem tady
možná Ti visím dolů z řas
vidím, jak v očích čočky pádí
když začtena jsi zas a zas
až dočteš, spustím se na rtíky
neucítíš mě, jsem jen bod
na konec básně šepnu ´díky´..
neřeším nic, než magic word
Přečteno 413x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Tiki, Holis, BARBYE, Myrja, spare, Triffid Kolbe, Kyle, Jaromila, NikitaNikaT., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)