Anotace: ale i všetkým Katarínam, Katkám, Katuškám a pod. …
I ja se pripojuji ke gratulaci. Ta Tvoje gratulace je nadherna, myslim ze maminka bude mit ohromnou radost z tech nadhernych slov, casto jsou nejvetsim bohatstvim.
25.11.2008 23:48:00 | carodejka
Moc hezky vyjádřené, velmi citlivé a srdénkové. ST! zde slo není potřeba.
25.11.2008 21:56:00 | NikitaNikaT.