Otče!
Proč se Tě nemohu zbavit?
Proč mě pořád musíš trápit?
Nemohu dál snést vzpomínky.
Nemohu dál snést výčitky.
V sobě dusím nenávist k Tobě,
Živíš toho démona ve mně.
Nech mě už uletět pryč
Daleko od Tebe, dál a výš!
Odejdi už z mého vědomí
Nech už na pokoji moje svědomí!
Nech mě už Tebe v sobě zabít
Tys táta můj nikdy nebyl, nejsi, nebudeš!
Přečteno 465x
Tipy 9
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, Rolnička, BArBArKO, STIMPRE, petříček, Johny Styx
Komentáře (3)
Komentujících (3)