Naslouchej tiše
*
Řekni mi někdy
"chtěl bych tě
houpat jak vítr
v bocích"
než touha pojde na úbytě
v bezesných,
prázdných nocích.
Semínko pravdy
puká v břiše,
klíčí a pomalu zraje,
naslouchej duši
pokorně, tiše,
nikdo nás
nevyžene z ráje.
*
*
Přečteno 397x
Tipy 21
Poslední tipující: jita.1965, Bíša, Myrja, NikitaNikaT., Jin, zzlatý, labuť, WAYWARD, enigman, Psavec, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)